.Net Developer
Karijera

.Net Developer

VERUJEMO VAM

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa. Vjerujemo da ste osoba koja će se posvetiti kvaliteti proizvoda kako bi postigla poboljšanja radi postizanja boljeg zadovoljstva kupaca.

Lijepo je imati iskustva sa CI / CD i automatizacijom. Imat ćete priliku raditi na složenim sistemima i raditi sa timom na poboljšanju naše djelotvornosti i efikasnosti. Opsežno znanje o .NET-u je obavezno, a iskustvo s NancyFX-om i Java-om je bonus.

TVOJ PROFIL

Tražimo nekoga tko ima iskustva u implementaciji i poboljšanju zahtjeva, provođenju ispravnih testova jedinica i integracije, dokumentovanju i isporuci kompletnog projekta. Imat ćete priliku raditi sa sve većim timom marljivih programera.

Imate vještine i iskustvo potrebne za pokrivanje složenih sistema koji zahtijevaju ručno i automatizirano e2e testiranje (s naglaskom na automatizaciju), kao i funkcionalno i jedinstveno testiranje.

PREDNOSTI

Tim pokrenut da „stvari budu ispravne“
Podesivo radno vrijeme
Dane odmora ne pratimo: O
Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razraditi više pogodnosti radeći s nama.

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected]

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
QA Senior

QA Senior

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

Pročitaj više

Ostavite komentar