Imamo rješenje za sve Vaše ideje

Naše dugogodišnje IT iskustvo na međunarodnom tržištu i blizak odnos sa svakim klijentom su garancija našeg uspjeha. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve što Vas zanima a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem vremenskom roku.

KONTAKT

Naše uspješne priče

Zadovoljstvo klijenta i kvalitetno realiziran projekat su ono što definiše uspješnu saradnju. Pročitajte šta naši klijenti misle o nama i nešto o projektima na kojima smo radili.

book-n-drive Carsharing

book-n-drive is a German mobility provider that operates a carsharing service with close to 1.000 own cars and 30.000+ customers. Genijalno.ba developed book-n-drive's new freefloating iOS/Android apps, Node/React.js Web, Java API and is currently integrating new features and services.

"Working with Genijalno is a breeze. I´ve never experienced a Team of developers, that is acting pro-active and forward-thinking like they do. I highly recommend Senad Biser and his team to everybody, who is seriously planning to develop own software."

Martin Trillig – book-n-drive Carsharing

Rawr.at

Rawr.at is organizing the world's opinion to make it universally accessible and useful. The social opinion platform features embedable widgets, a great API which gives access to the Opinion Graph and many more

"Genijalno.ba not only participated in the project as a classical development agency and supplier, but also tried to improve the project and the processes of the product itself. Even above their duty."

Stefan Natter - Product Owner, RAWR

Teachpoint

TeachPoint is the easy to use & fully customizable teacher evaluation system. Save time and spend more time teaching using our teacher evaluation software.

"We had an excellent experience with the development group. Their intelligence, level of expertise in software development, and excellent communication skills, made working with them a pleasure. Our software code is extensive and quite complex, and we always felt we were in good hands, and the results met our high standards."

Chris Dunn, President of TeachPoint / Clear Pond Technologies

ElimiWait

The ElimiWait suite includes an Android App, React Website and ReactNative App that caters to the valet parking industry. Genijalno.ba built the client apps and a well organized OLTP, including automated E2E testing, and a separate OLAP module for reporting.

"Genijalno.ba has been instrumental in the development and support of our products as well as the dev ops needed to keep everything running smoothly. The team works very hard (and smart) to ensure we, and our customers, have exactly what we need. Genijalno.ba constantly challenges us to ensure we are providing the right solution that will benefit our customers for years to come"

Brett Weiss – Co-Founder, ElimiWait

Metodologije rada

U našem okruženju koristimo sljedeće 4 metodologije:

Agilne metodologije

Mi koristimo agilne metodologije u razvoju softvera koji se zasniva na iterativnom razvoju, gdje se zahtjevi i rješenja razvijaju kroz saradnju između samoorganizovanih multifunkcionalnih timova. Agilne metodologije generalno promovišu disciplinovan proces upravljanja projektom koji podstiče česte inspekcije i prilagođavanja, filozofiju liderstva koja podstiče timski rad, samoorganizaciju i odgovornost, set najboljih inženjerskih tehnika namijenjenih za brzu isporuku visokokvalitetnog softvera, i poslovni pristup koji usklađuje razvoj sa potrebama kupaca i ciljevima kompanije.

Kratki povratni ciklusi

Korištenje kratkih povratnih ciklusa omogućava našim timovima da identifikuju kritične probleme i dobiju pomoć kako bi ih popravili prije sljedećeg sastanka. Neko ima problem, neko priskoči u pomoć i popravi ga. Skratite vrijeme kako biste rešili problem; smanjite troškove. Kako bi se osiguralo da agilni timovi zadovoljavaju potrebe svojih kupaca, oni prezentuju svoje nove radove na kraju svakog sprinta da bi dobili pravovremene povratne informacije. Ova verzija kratke povratne petlje je prilično dobro poznata agilnim timovima, ali može biti iznenađujuće kako mali broj timova zapravo radi sa svojim krajnjim korisnicima.

Dugoročna posvećenost

Naš svaki klijent je dugogodišnji klijent i mi smo u potpunosti posvećeni zadovoljavanju potreba našeg klijenta, od početka projekta pa do njegove realizacije. Radimo na projektima velikog obima koji su vremenski jako zahtjevni, tako da uvek pružamo 100% naših znanja i resursa kako bismo ispunili velika očekivanja od tih projekata. Kada preuzmemo projekat, u njega ulazimo u potpunosti, bez rezervacija. To je ono što naši klijenti najviše vrednuju kada rade sa nama. Naša dugoročna posvećenost njima zasnovana na poverenju i uzajamnom poštovanju koja uvek dovodi do uspješnih projekata.

Super radno okruženje

Veliko radno okruženje je jedna stvar koja odvaja dobre od odličnih timova. Ako postoji jaka veza i povjerenje između ljudi u timu, doći će do rezultata. Naši developeri su naš najveći resurs i mi se trudimo da imaju sve što im je potrebno, kako bi se u potpunosti fokusirali na projekte a super radno okruženje je jedna od tih stvari.

Otvorene pozicije

Tražimo nove zaposlenike u sklopu svog development tima
JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

JAVA Engineer

QA Senior

QA Senior

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

QA Senior
.Net Developer

.Net Developer

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

.Net Developer
QA Engineer

QA Engineer

Tražimo nekoga ko ima iskustva u radu sa mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da radi sa rastućim timom marljivih razvojnih inženjera.

QA Engineer
Android Developer

Android Developer

Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije.

Android Developer

Naše usluge

Nudimo cjelokupni paket usluga za svačije potrebe.

Razvoj mobilnih aplikacija

Iako je naša glavna specijalnost Android, imamo i iskustva u programiranju za druge platforme kao što su iOS ili BlackBerry. Oni koji poznaju web, također vrlo dobro znaju da su mobilne tehnologije budućnost.

Web razvoj

Vi recite, mi ćemo napraviti. Uvijek u trendu sa najsavremenijim tehnologijama, napravićemo web aplikaciju kakvu želite. Sve što zamislite, mi ćemo sprovesti u djelo. Imamo rješenja za svačije potrebe.

Konsultacije

Ako imate neka pitanja ili nedoumice u vezi svih procesa vezanih za IT sektor, na pravom ste mjestu. Pomoći ćemo Vam da poboljšate Vaše IT procese u preduzeću te Vas savjetovati kako da u budućnosti djelujete preventivno i spriječite nastanak bilo kakvih problema.

Edukacija & Trening

Smatramo da je sticanje i razmjena znanja način kako poboljšati stil života i poslovanje. Uvijek tragamo za novim talentima koji su spremni da uče. Nudimo volonterske pozicije, programske kurseve i upravljanje projektima (Waterfall ili Agile).

Kontaktirajte nas

Za sve što vas interesuje i zanima, kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem vremenskom roku.