QA Senior
Karijera

QA Senior

VERUJEMO VAM

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa. Vjerujemo da ste osoba koja će se posvetiti kvaliteti proizvoda kako bi postigla poboljšanja radi postizanja boljeg zadovoljstva kupaca.

Napredno iskustvo sa CI / CD i automatizacijom je obavezno. Imat ćete priliku raditi na postavljanju Test okruženja, odabrati najbolje alate za testiranje projekta i raditi s timom na poboljšanju naše učinkovitosti i efikasnosti.

TVOJ PROFIL

Tražimo nekoga tko ima iskustva u radu na mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da sarađuje sa rastućim timom marljivih programera. U redu je ako više volite frontend ili backkend testiranje, ali trebate imati veliko iskustvo u oba.

Možete retroaktivno definirati zahtjeve iz postojećih funkcionalnosti, stvoriti cjelovit pregled zahtjeva i stvoriti testnu strategiju koja povezuje sve različite bitove i komade zajedno. Imate vještine i iskustvo potrebne za pokrivanje složenih sistema koji zahtijevaju ručno i automatizirano e2e testiranje (s naglaskom na automatizaciju), kao i funkcionalno i jedinstveno testiranje.

PREDNOSTI

Tim pokrenut da „stvari budu ispravne“
Podesivo radno vrijeme
Dane odmora ne pratimo: O
Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razraditi više pogodnosti radeći s nama.
Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected]

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
.Net Developer

.Net Developer

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

Pročitaj više

Ostavite komentar