JAVA Engineer
Karijera

JAVA Engineer

Genijalno.ba je rastuća IT kompanija koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike pogodnosti sa mogućnostima napredovanja i učenja uz nevjerojatne inženjere u našem timu.

STVARI KOJE ĆEMO VAM POVJERITI

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine. Vjerujemo da ćete nam pomoći da osiguramo najbolje moguće performanse i kvalitetu aplikacije. Sa vašim znanjem moći ćemo optimizirati našu aplikaciju i riješiti eventualna uska grla.

Na kraju ćete raditi u start-up okruženju, tako da morate biti spremni da zamotate rukave i da radite izvan tradicionalnih definicija uloga.

STVARI KOJE CJENIMO

Kao strastveni Java programer imate snažno znanje o Spring Boot / Dropwizard, Rabbit MQ ili JMS, ORMs (JPA, Hibernate, EclipseLink). JIRA, Bamboo, Git, Slack su samo neke od stvari koje svakodnevno koristite. Vi ste u mogućnosti da upravljate svojim dnevnim zadacima i odredite njihove prioritete, a takođe razumete važnost komuniciranja sa timom.

VRŠIMO POVLASTICE

  • Neizbežno velika plata
  • Podesivi radni sati
  • Ne pratimo dane odmora
  • Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Molimo Vas da nam pošaljete svoj životopis i motivacijsko pismo na [email protected]

<<<<<<< HEAD

Povezani sadržaj

QA Engineer

QA Engineer

Tražimo nekoga ko ima iskustva u radu sa mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da radi sa rastućim timom marljivih razvojnih inženjera.

Pročitaj više
.Net Developer

.Net Developer

Vaši svakodnevni zadaci će se razlikovati između planiranja, kodiranja, testiranja tako da ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju brzo i bolje usavršavati nove vještine.

Pročitaj više
Android Developer

Android Developer

Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije.

Pročitaj više

Ostavite komentar