QA Engineer
Karijera

QA Engineer

STVARI KOJE ĆEMO VAM POVJERITI

Svojim iskustvom i znanjem vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitet naših postojećih i nadolazećih proizvoda, kao i naše interne procese. Vjerujemo da ste osoba koja će se posvetiti kvaliteti proizvoda kako bi se postigla poboljšanja kako bi se postiglo bolje zadovoljstvo kupaca.

Poželjno je da imate iskustva sa CI / CD i željni ste da saznate više o tome. Imat ćete priliku raditi na postavljanju test okruženja, odabrati najbolje alate za testiranje projekta i raditi sa timom na postavljanju CI / CD.

STVARI KOJE KAŽETE LJUDIMA NA SASTANCIMA (zahtjevi)

Tražimo nekoga ko ima iskustva u radu sa mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da radi sa rastućim timom marljivih razvojnih inženjera. U redu je ako preferirate više frontend ili backend testiranja, ali trebali biste imati veliko iskustvo u oba.

Imate veliko znanje o JMeter-u i testiranju pozadinskih / performansi, dok ste radili sa Selenium / Webdriver-om kao i na fronted testiranju. Radili ste sa različitim alatima za upravljanje i praćenje.

VRŠIMO POVLASTICE

  • Neizbežno velika plata
  • Napravite svoj tim!
  • Podesivi radni sati
  • Ne pratimo dane odmora :O
  • Mogućnosti za rad na daljinu

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo obraditi više pogodnosti koje će raditi sa nama.

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected]

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
QA Senior

QA Senior

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

Pročitaj više

Ostavite komentar