Android Developer
Karijera

Android Developer

Genijalno.ba je kompanija u razvoju koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike prednosti i mogućnosti za učenje, napredovanje i izgradnju odličnog softvera uz nevjerovatne inženjere.

Vaši zadaci
Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije. Verujemo da ćete nam pomoći da osiguramo najbolje performanse, kvalitet i odziv aplikacije. Sa vašim znanjem moći ćemo optimizirati našu aplikaciju i riješiti sve moguće probleme.


Stvari koje cijenimo
Kao strastveni Android programer imate dobro poznavanje Android SDK-a, različitih Android OS verzija i kako se baviti različitim veličinama ekrana. API-ji, Java, Git, Slack su samo neke od stvari koje svakodnevno koristite. Možete upravljati i postaviti prioritete svakodnevnim zadacima i također shvatate koliko je važno da to komunicirate timu.

Ono što će vas učiniti da se izdvojite od ostalih je želja da radite na malom dijelu weba (React / Vue).


Benefiti

- Neizbježno sjajna plata
- Fleksibilno radno vreme
- Ne pratimo dan odmora: big_smile:
- Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
QA Senior

QA Senior

Svojim iskustvom i znanjem, vjerujemo da ćemo poboljšati kvalitetu naših postojećih i nadolazećih proizvoda, također i naših internih procesa.

Pročitaj više

Ostavite komentar