Android Developer
Karijera

Android Developer

Genijalno.ba je kompanija u razvoju koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike prednosti i mogućnosti za učenje, napredovanje i izgradnju odličnog softvera uz nevjerovatne inženjere.

Vaši zadaci
Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije. Verujemo da ćete nam pomoći da osiguramo najbolje performanse, kvalitet i odziv aplikacije. Sa vašim znanjem moći ćemo optimizirati našu aplikaciju i riješiti sve moguće probleme.


Stvari koje cijenimo
Kao strastveni Android programer imate dobro poznavanje Android SDK-a, različitih Android OS verzija i kako se baviti različitim veličinama ekrana. API-ji, Java, Git, Slack su samo neke od stvari koje svakodnevno koristite. Možete upravljati i postaviti prioritete svakodnevnim zadacima i također shvatate koliko je važno da to komunicirate timu.

Ono što će vas učiniti da se izdvojite od ostalih je želja da radite na malom dijelu weba (React / Vue).


Benefiti

- Neizbježno sjajna plata
- Fleksibilno radno vreme
- Ne pratimo dan odmora: big_smile:
- Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

<<<<<<< HEAD

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
QA Engineer

QA Engineer

Tražimo nekoga ko ima iskustva u radu sa mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da radi sa rastućim timom marljivih razvojnih inženjera.

Pročitaj više
.Net Developer

.Net Developer

Vaši svakodnevni zadaci će se razlikovati između planiranja, kodiranja, testiranja tako da ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju brzo i bolje usavršavati nove vještine.

Pročitaj više

Ostavite komentar