.Net Developer
Karijera

.Net Developer

Genijalno.ba je kompanija u razvoju koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike prednosti i mogućnosti za učenje, napredovanje i izgradnju odličnog softvera uz nevjerovatne inženjere.

Vaši zadaci

Vaši svakodnevni zadaci će se razlikovati između planiranja, kodiranja, testiranja tako da ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju brzo i bolje usavršavati nove vještine. Na kraju ćete raditi u početnom okruženju, tako da morate biti spremni da zasučete rukave i radite izvan tradicionalnih definicija uloga.


Stvari koje cijenimo

Kako ćete raditi na novom projektu, tim još uvijek raste, tako da nam stvarno trebaju pojedinci sa snažnim osjećajem vlasništva i odgovornošću u vezi sa projektom. Ova osoba bi mogla reći "ne" puno dobrih stvari a da kaže "da" jednoj sjajnoj stvari. Kako stvari ne idu uvijek kako je planirano i mnogo se mijenja, zdrav pristup prema brzini i tehničkom dugu je prilično važan. Konstantna povratna informacija, nije važno da li je to od našeg tima ili klijenta, ali verujemo da je važno i treba ga pružiti kad god je to moguće.


Radimo sa:

- NET
- AWS
- React + Saga redux
- Vue.js
- JSReports
- RMDB (MySQL)


Benefiti

- Neizbježno sjajna plata
- Fleksibilno radno vreme
- Ne pratimo dan odmora: big_smile:
- Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Pošaljite nam CV i motivaciono pismo na [email protected]

<<<<<<< HEAD

Povezani sadržaj

JAVA Engineer

JAVA Engineer

Budući da je Java programer u našem timu vaš svakodnevni zadatak će se razlikovati od planiranja, kodiranja, testiranja pa ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju da se brzo i poboljšaju nove vještine.

Pročitaj više
QA Engineer

QA Engineer

Tražimo nekoga ko ima iskustva u radu sa mnogim tehnologijama / projektima i želi priliku da radi sa rastućim timom marljivih razvojnih inženjera.

Pročitaj više
Android Developer

Android Developer

Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije.

Pročitaj više

Ostavite komentar